Culinairro Kookstudio

Mijn naam is Robbert Ploegmakers en inmiddels eigenaar van Kookstudio Culinairro in het gemoedelijke dorpje Eerde (gemeente Meierijstad) waar ik op een prachtige plek een Kookstudio heb gebouwd. Van jongs af aan is voeding en koken mijn grote passie. Vanaf mijn dertiende kookte ik thuis al een keer per week het eten en leerde daarbij de fijne kneepjes van mijn moeder Jeanne.

Toen ik op de MAS de richting Levensmiddelen Technologie ging volgen was ik blij verrast dat er een opleiding bestond voor datgene wat mij al zo interesseerde: voeding! Thuis in het familiebedrijf van vader Jan en ooms Pieter en Nico leerde ik al veel over de verwerking van groenten en vervolgens zag ik een andere kant van het vak bij Ad van Geloven en Van Lieshout Snacks.

Na zo’n 6 jaar gekookt te hebben bij een Gilde in Volkel bracht ik regelmatig, wat ik daar leerde, thuis in de praktijk voor gezelschappen tot soms wel 10 personen. Het begon steeds meer te kriebelen om hier meer mee te gaan doen en dus besloot ik om van mijn passie mijn werk te gaan maken.

Culinairro is dé plek voor iedereen die houdt van koken en eten. De unieke locatie, gelegen in het groen, draagt ongetwijfeld bij aan de rustige, ongedwongen sfeer. “Iedereen is hier welkom, zowel beginners als gevorderden vinden bij ons een culinaire uitdaging.”  Onze kookstudio is de ideale ruimte voor vele workshops, kookgildes,  groepsuitjes, Thema-avonden etc. Culinair genieten….zoals Culinairro bedoeld is! Reserveer een workshop of sluit je aan bij een kookgilde. Het is een mooie manier om te ervaren hoe leuk het is om samen te koken, met een gezellige sfeer in een prachtige omgeving.

www.culinairro.nl

 

 

Deze website is gemaakt door Tell e story