Noord Coffee Roasters

De koffie wordt wekelijks vers gebrand op de eerste verdieping in De Proeffabriek. Het zijn uitsluitend Arabica koffiebonen van hoge kwaliteit, afkomstig van o.a deEthiopische hooglanden. Die bonen worden zorgvuldig met de hand geplukt en gewassen. Daarna worden ze verpakt en verscheept naar Veghel. Een ambachtelijk en arbeidsintensief proces dat vraagt om persoonlijke aandacht. Marc: ,,Wij branden onze bonen volgens de city light roast. Deze lichte branding geeft je koffie een vollere smaak. Ook is de boon minder vet en dat is natuurlijk beter voor je vitaliteit. Noord Coffee levert het totale koffie en thee pakket. Van bonen tot machine, van een training tot een onderhoudscontract.”

Koffie is emotie    Volgens Marc is koffie ‘emotie’. Het gaat om de lekkerste koffie voor iedereen, op elk moment, op elke plaats en bij elke gelegenheid. Marc: ,,Ik herinner me nog goed de geur en smaak van versgemalen koffiebonen en het kopje filterkoffie, zacht en vol van smaak vroeger bij ons thuis. Misschien was dat ook wel het uitgangspunt voor de koffie die ik m’n gasten zelf wil voorzetten. Koffie met het karakter van toen en de smaak van nu.

Kom proeven   Ook zo’n zin in lekkere koffie gekregen, kom dan eens een kopje proeven bij de espressobar aan de Noordkade. De barista’s bereiden moeiteloos jouw favoriete koffievariatie. Van een sterke flat white tot een heerlijke zachte latte soja met caramel. Natuurlijk kun je de koffie ook meenemen om thuis of op kantoor van te genieten.    www.noordcoffee.nl

 

Deze website is gemaakt door Tell e story